MOL csapat Jégkorong Blog

Miskolcon palánkjegyet és könyöklő bérletet is kiadnak

2012.07.15. 11:00 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

miskolc.jpgA Miskolci Jegesmedvék az elmúlt szezonban bizonyították, hogy az elkövetkezendő években komolyan kell számolni velük. Remekeltek az előző szezonban és valószínűleg idén sem akarják alább adni. Amellett, hogy a játékoskeretet is igyekeznek minél ütősebbre kialakítani, a szurkolók szórakoztatására is igyekeznek minél több dolgot kitalálni.

A csapat megerősítése érdekében a kanadai Tim Kehler vezetőedző mellett további négy honfitársa tehet majd sokat azért, hogy ebben a szezonban ne kelljen ezüstérmekkel beérniük a miskolci szurkolóknak.

A szurkolók szempontjából fontos, hogy a következő szezonban bevezetik a helyre szóló jegyeket és bérleteket. Ugyanakkor szezonbérletet is vehetnek a szurkolók, és ezeknek a tulajdonosa kiválaszthatja az ülést, amelyen egész szezonban ülni szeretne, és azt más nem veheti igénybe.

Ugyanakkor a klub vezetői egy teljesen új dologgal is szeretnének minél inkább megfelelni a szurkolói igényeknek, illetve különleges szolgáltatásokat nyújtani a Maci-drukkereknek. Ennek szellemében újabb lehetőségeket kínálnak a jegy- és bérletvásárlóknak, illetve megjutalmazzák törzsszurkolóikat.

Amint arról a klub honlapja beszámolt - kísérleti jelleggel – a szeptember elején esedékes első hazai mérkőzésen a jégpálya könyvtár felőli végében, az A szektor előtti kanyarban 80-100 darab „palánkjegyet” bocsátanak ki.

A szurkolók itt közvetlen a védőüveg mellett állhatnak, szó szerint pár centire a játékosoktól. Amennyiben a kísérlet az első mérkőzésen beválik – azaz nem történik semmiféle rendbontás – akkor erre a területre korlátozott számban szezonbérletet is kiadnak. A jegy ára az első mérkőzésen – a különleges élmény miatt – 1200 Ft lesz a felnőtteklnek, míg a diákjegy 800 Ft.

Az elmúlt napokban nagyon sok törzsszurkoló kereste meg a klub vezetését. Elmondták, hogy évek óta ugyanarról a helyről állva nézik a mérkőzéseket és kérték, hogy legyen mód ezeknek a „pozícióknak” a bérletek révén történő foglalására. Ennek eleget téve a szektorok mögött lévő párkányokon állóhelyi bérletek helyét jelölik ki, és az így kialakított, számozott helyekre bérleteket is lehet váltani. A felnőtt „könyöklő bérlet” 17.000 Ft, diák/nyugdíjas „könyöklő bérlet” 11.000 Ft lesz.

A klub vezetése ugyanakkor megjutalmazza a hűséges törzsszurkolókat is, és egy kis előnyhöz juttatja őket a bérletvásárlásakor. Az augusztus 1-én kezdődő árusítás első 3 napján (szerdától péntekig) ugyanis csak azok a szurkolók választhatják ki helyüket és vehetik meg az oda szóló bérletüket, akik az előző szezonban is vásároltak bérletet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-jegkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr174656534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása