MOL csapat Jégkorong Blog

Az életben maradás a tét a Fradinál

2011.06.01. 20:31 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

Hiába közelít egyre gyorsabban a nyár, a jégkorongozóknál nem áll meg az élet. A Ferencváros jégkorongcsapatánál jelentős változások történtek a holtszezonban, és egyelőre még senki nem tud biztosat mondani a távoli, de még a közeli jövőről sem.

A korábbi elnök Al-Daadu Muhanned lemondott, helyét egy háromtagú ügyvezető testület élén Almássy Kornél vette át. (A testület tagja még Szűcs János és Sándor Zsigmond.) Muhanned azonban nem távolodik el teljesen a Fradi hokisaitól, a jövőben az utánpótláscsapatok irányítása lesz a dolga.

Ugyanakkor ez még semmire nem megoldás, hiszen jelenleg semmilyen anyagi biztosíték nincs arra, hogy a felnőtt csapat indulni tud a MOL-ligában és a bajnokságban. A csapat továbbra is Pesterzsébeten képzeli el a jövőjét, hiszen az elmúlt évtizedek ígérgetései ellenére sincs még saját csarnoka.

A klubvezetés edzőként továbbra is számítana a fiatal Fekti Bálintra, egyelőre azonban sem neki, sem a játékosoknak nem tudnak még bővebb információt adni a működésükről. Az új szezonban is szeretnék megtartani a mostani csapat gerincét, kérdés, hogy a megváltozott feltételeket ki fogadja el, és ki az, aki elmegy.

Az elnökség tisztában van vele, hogy az új évadban a szezon alapvető szükségletei élveznek

prioritást. Ennek megfelelően elsősorban a jégidő, a felszerelések, a meccs-, és utazási költségek előteremtése lesz a legfontosabb feladat. (A Fradi jelenleg a legdrágábban veszi a „jégidőt”.)

Így érthető, miért nem tudnak jelenleg semmilyen ajánlatot tenni a játékosok felé. Azt azonban már előre leszögezték, hogy a szezonnak az előzőnél lényegesen kisebb költségvetéssel, maximum félprofi státuszban vág neki a gárda.

Ugyanakkor nem akarnak senkinek felelőtlenül ígérgetni, hogy aztán pár hónap múlva esetleg széttárják a kezüket: „Bocs, elfogyott a pénz”. Úgy vélik ezt sem a sportolókkal, sem a klub hírnevével nem tehetik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-jegkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr972949825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása