MOL csapat Jégkorong Blog

Ladányi: Még nem volt olyan izgalmas a hazai bajnokság, mint az idei ígérkezik

2013.10.14. 15:45 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

ladanyi_origo.jpgTúl vagyunk a jégkorong MOL Liga alapszakaszának egynegyedén. Komolyabb következtetéseket még nem nagyon lehet levonni, de az erőviszonyok kezdenek kirajzolódni. Az élen a címvédő Dab.Docler áll, mag az utolsó helyen az Újpest. Ugyanakkor a további öt csapat egyaránt esélyes lehet arra, hogy kiharcolja az elődöntőbe jutást.

A játékosok statisztikai mutatói alapján sincs nagy meglepetés. Miként a góllövőlistát, úgy a gólpasszlistát és ennek megfelelően a kanadai táblázatot is Ladányi Balázs vezeti.

„Különösebben nem hoz lázba ez a tudat, hiszen még csak a bajnokság egynegyede ment le. Úgy vagyok vele, ha valaki az alapszakaszban brillírozik, a rájátszásban meg eltűnik, akkor nem sokat ér. Az csak egy dolog, amit a számok mutatnak, erre térjünk vissza a bajnokság végén. Akkor derül ki mennyire volt egyenletes a teljesítményem. Ha akkor is ilyen lesz a mutatóm akkor nem lesz okom a panaszra” – mondta Ladányi, aki élete első MOL Liga szezonjában szerepel.

Korábban természetesen szerepelt a magyar bajnokságban a Dunaújváros és az Újpest színeiben, de amióta a mostani néven fut a hazai pontvadászat, nem szerepelt még benne.

„Rég játszottam itthon, így arra már nem nagyon emlékszem milyen volt a színvonal. Ami viszont jelentősen változott, az a minőségi csapatok mennyisége. Úgy gondolom még nem volt olyan izgalmas a hazai bajnokság, mint az idei ígérkezik” – mondta a népszerű Godó.

Elárulta, az idei mezőnyből talán csak az Újpest lóg ki egy kicsit, de a lila-fehéreket sem szabad leírni, hiszen amint azt nyilatkozták is, elsősorban a góllövéssel van gondjuk. Ezt jól mutatja, hogy a legutóbbi fordulóban a Csíkszereda is szoros meccsen tudott csak nyerni Ancsin János együttese ellen. Ladányi szerint a gyengébb teljesítmény ellenére, az Újpest ellen sem elég hogy „kiküldik” a mezt meg a korcsolyát, és úgy is simán nyernek.

Az idei szezon végkimenetelére nem akart tippelni, de mint elmondta, nem is nagyon lenne ötlete, hiszen a csapatok elég hullámzó teljesítményt nyújtanak. „Brassóban úgy éreztem jól játszott az ellenfél, hiszen csak hosszabbításban tudtunk nyerni, itthon viszont magabiztosan hoztuk a győzelmet. A Csíkszeredával is kínlódtunk, de a végére „elszabadultak az indulatok”, és a sok kiállításnak köszönhetően simán nyertünk” – mondta a 222-szeres válogatott klasszis.

A Miskolcról egyelőre nem tudott véleményt mondani, hiszen mindössze egyszer találkoztak a Jegesmedvékkel, míg a Fradival kapcsolatban úgy véli, noha sokan leírták őket a bajnokság elején, bárkit el tudnak kapni az idei szezonban, mint tették azt legutóbb a Brassóval. 

„Nem állítok fel rangsort a többi csapat között, de úgy gondolom az idei év olyan lesz, melyben az utolsó fordulóig nyílt lehet az alapszakasz, hiszen az első hatból bárki odaérhet a rájátszásba” – mondta a korábban Franciaországban és Olaszországban is légióskodó hokis.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-jegkorong.blog.hu/api/trackback/id/tr915567838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása